Ja bih tikvice i paprike ispekla i zaledila, ili bih ih preprzila na grill-tavi (ili rostilju ako imas) i slozila u tegle kao salatu (antipasti), malo sirceta, cesnjaka, timija, ruzmarin i sl. i maslinovo ulje. A paradajiz preraditi u neki shugo...
Tikvice sam zaledila nešto. Paprike sam već skoro iskoristila.. A imam još neke ideje za ručak tako da ću valjda uspjeti sve iskoristiti.. U svakom slučaju puno ti hvala na savjetima :)
Kuhanje, isprobavanje hrane, čitanje blogova , uživanje u prekrasnim fotografijama hrane .. to je ono što me opušta i što volim... Kako su Gastronomadi rekli "Gastronomadi, kao što to i naše ime upućuje, legitimni su nasljednici velikog Indiana Jonesa, razlika je samo u tomu što je naše blago pitko i jestivo, nažalost ne i trajno"...
Mislim da se ovo može primjeniti na sve foodblogere.. Dobar tek! :)
Samo napred,cekamo ih!
OdgovoriIzbrišiOdličan je, ovo je baš malo povrća! :D :D
OdgovoriIzbrišiJa bih tikvice i paprike ispekla i zaledila, ili bih ih preprzila na grill-tavi (ili rostilju ako imas) i slozila u tegle kao salatu (antipasti), malo sirceta, cesnjaka, timija, ruzmarin i sl. i maslinovo ulje.
OdgovoriIzbrišiA paradajiz preraditi u neki shugo...
Tikvice sam zaledila nešto. Paprike sam već skoro iskoristila.. A imam još neke ideje za ručak tako da ću valjda uspjeti sve iskoristiti.. U svakom slučaju puno ti hvala na savjetima :)
OdgovoriIzbriši