Jučer sam cijeli dan na poslu razmišljala o svom lijepom povrću :).. Imala sam skuhanu juhu i komad fine junetine unutra i tražila sam inspiraciju za prilog .
Od previše razmišljanja i previše surfanja po netu , nisam naravno na kraju došla do nikakvog pametnog zaključka :).
I onda sam došla doma , već želuca zalijepljenog za kičmu, gladna ko vuk :). Onda je inspiracija došla sama.. Na brzinu sam izdinstala na luku malo paprike i paradajza, posolila, popaprila. Naribala sir . Uzela sam integralni tost sa maslinovim uljem od Mlinara (ne znam jeste ga probali, meni je fenomenalan) , malo premazala šnjitice sa maslinovim uljem, na neke stavila sir, neke ostavila bez sira, složila gore povrće , malo još dodatno popaprila i stavila origana. Složila sam ih na papir za pečenje i zapekla cca 25 minuta na 200 C u pećnici.
Svidjelo mi se , stvarno je bilo ukusno, ali sad razmišljam da drugi put kada ću imati vremena sama napravim peciva.
Dobar tek :)
predivno,predivno...
OdgovoriIzbrišiVolim ovakve ručkove, posebno kad kuham samo za sebe. Dragi mi ej veliki mesojed tako da bi ovo kod njega prošlo samo kao neka užina. :)
OdgovoriIzbrišiSuper fino jelo..ja obožavam sve te zagriske i koje kakve pikanterije sa sirom i maslinovim uljem...
OdgovoriIzbrišiJako fino, volim bruschette. Jela sam jako fine u Italiji ali poslije nisam uspjela naci takve :)
OdgovoriIzbrišiuh što su dobre ove brusketice, a boje su fenomenalne! najbolje stvari su ove što nastanu ovako brzinski u trenutku inspiracije :)
OdgovoriIzbriši