13.11.10

Luda jesen i zaostaci..

Drage moje food blogerice i food blogeri,

ovo je bila jedna radno naporna jesen. Cijeli deveti i deseti mjesec sam puno izbivala od kuće. Radilo se sve u 16 :). S obzirom na vrijeme kakvo je i vladu koja nas vodi tako uspješno (op.a. ironično rečeno) nećemo se žaliti da posao ide. Ja sam promijenila firmu prije godinu dana i niti jednom nisam požalila zbog toga. Stvarno puno radimo, ali za sve smo nagrađeni, tako da ništa nije teško. Sretna sam što radim posao koji volim :))

Osim posla ulovila sam se i jednog novog projekta sa jednim učilištem.. Uvođenje novog obrazovnog programa za turizam. S obzirom da je to još u povojima i da sam koncept završila jučer, neću puno pričati dok nam ne amenuju koncept. Ako sve bude kako treba naravno da ću vam se odmah pohvaliti :))))).

U cijeloj toj gungulici zapostavila sam svoj blog , ali i kuhinju. Ovim putem hvala mama na svim uskakanjima tijekom zadnja dva mjeseca.

Zaostataka se nakupilo, pa krećem od početka :))

Već je novi krug igre AJME KOLIKO NAS JE , koju je za nas krasno osmislila blogerica MOONSON.

Protekla dva mjeseca prekrasan blog jedne divne blogerice Nade, JUST GOOD FOOD je bio pod istragom. Nadina kuhinja je vrlo bilska mom ukusu, pa mi je žao što nisam imala više vremena za isprobati recepte, ali polako ima za sve vremena.

Jednu nedjelju sam napravila kolačič kako je i ona sama predložila za doručak.

KOLAČ OD ANANASA I KOKOSA



Hvala Nado, bio je izvrsan !! Ovaj recept se čuva, a ja se veselim novom isprobavanju tvojih recepata :)

4 komentara:

  1. osličan kolač si izabrala i super ga napravila !
    što se posla tiče čini mi se da smo u ovom razdoblju svi u nekim gužvama i nikako se izvući. Super je da radiš posao koji voliš i u dobrom okruženju, odmah je sve lakše. A želim ti uspijeh i na novom projektu !

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlican kolac! Srecno sa novim projektom :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Mmm koja fina kombinacija. Jako volim i kokos i ananas. Iako su mi to nekako više ljetne kombinacije ovaj kolač bi mi sad baš lijepo sjeo. Sviđa mi se tvoj odabir recepta.:)

    Nažalost i dalje te razumjem po pitanju posla i obaveza. Nadam se da će i to ubrzo biti manje intenzivno. :)

    OdgovoriIzbriši