6.5.10

Tu sam....

Živa i zdrava sam, ali pred kraj jednog ogromnog i zahtjevnog projekta.. Zezamo se na poslu da radimo u rudniku.. uđemo ujutro i izađemo po noći.. Nit sunca nit mjeseca vidimo. Prehrana mi se svodi na dostavu i Konzum gastro (nije plaćen oglas he he).. Vikendom isto radim, tako da od kuhanja ni k. :(.

Ali mi smo pred krajem tunela ........ Još dva tjedna i evo mene opet u kuhinji i sa novim receptima. Nažalost nemam puno vremena pratiti niti vaše krasne receptiće..

U međuvremenu je uletilo i jedno putovanje u Prag, u kojem nikada do sada nisam bila i .. ostala oduševljena. Grad je stvarno krasan krasan... Bilo je malo prekratko, ali tamo se definitvno vraćam.

Velika pusa.. do uskoro :)))











Broj komentara: 12:

  1. Ahhh, prekrasne slike. Volim c/b tehniku. I meni je Prag prekrasan, definitivno ga treba bolje upoznati.

    OdgovoriIzbriši
  2. Divne su ti fotke. Prag je divan i ne može se ostati ravnodušan na sve te ljepote, čovjek bi škljocao da snimi sve. Kada sam bila u Pragu još nije bilo digitalnih aparata, pa nisam mogla škljocati do mile volje. Morala bih otići tamo ponovo, neče li i nas Bosance konačno nešto dobro zadesiti pa da nam ukinu vize - Prag je prvo što želimo posjetiti.
    A za previše posla o velike projekte mogu samo reći da je to zapravo jako dobro, ipak je kriza puno veća nego se o njoj priča, pa su veliki poslovi i veliki projekti zapravo i velika sreća u svemu.

    OdgovoriIzbriši
  3. Zao mi je sto tako puno radiš, ali bitno je da ima posla i bitno je da ima kraja projektu! Prag je divan, ja sam dvaput bila, prvi put sa starcima s 12 g. pa opet u srednjoj na maturalcu! Rado bih opet!

    OdgovoriIzbriši
  4. Draga moja, sretni su oni koji danas rade, bar meni se tako čini iz moje perspektive jer u mojoj kući samo ja radim (muž je neki dan umirovljen, jedan sin traži posao poslije faksa, a drugi studira).
    U Pragu sam bila prije dvije godine i mene je oduševio i toplo preporučam svakomu. To nije onaj Prag od prije 30-40 godina kada su naši ljudi išli preko sindikata i donosili goleme količine porculana i sl. Prekrasan je!
    Prekrasne su ti slike!

    OdgovoriIzbriši
  5. Divne slike Praga ! Super da si imala priliku otići, grad je predivan u što si se i sama uvjerila, vrijedi se ponovno vratiti u "Zlatni grad".
    Sretno sa završetkom projekta i veselim se tvojim novim postovima i receptima !

    OdgovoriIzbriši
  6. Dobro je sto tako puno radis,...kriza je i posao je ipak sreća.Prag je predivan,slike fenomenalne...

    OdgovoriIzbriši
  7. Super su ti fotke, a što se posla tiče, sve mi je jasno i držim fige da gužva ubrzo prestane. :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Na previše posla ti ne zavidim, na putovanju bogami da! :) Drži se! Čekamo te! :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Probaj koju knedlicku za mene!!! Cekam oda se oslobodis i pocnes opet kuhati i blogati!

    OdgovoriIzbriši
  10. fotke su prekrasne..! Prag je još jedan grad koji mi je prvi na popisu nakon Portugala i Lisabona. :))

    OdgovoriIzbriši
  11. lijepe fotografije praga, bas mame. nadam se da si uspjela dobiti i kakav dobar recept :).

    OdgovoriIzbriši