25.8.09

More

Cres Mali Lošinj Pogled na otok Molat Krk
Evo par slikica s mora dok su recepti su u pripremi :)
Mi već sedam godina ljetujemo obavezno jedan tjedan na brodu (drveni jedrenjaci) i nema šanse da to mijenjam za išta. Na ovaj način obišli smo skoro sve otoke na Jadranu , a i cijelu obalu. Puno mi je ljepše tako nego biti na jednom mjestu, a i nema brige da li će mi stati ručnik na plažu :). Samo skočim u more.
Ove godine smo obišli sjeverni Jadran. Vrijeme nam je bilo sjajno, fino smo papali , puno se kupali i sad čekamo sljedeće ljeto :).
Samo iskreno moram priznati da mi je drugi tjedan na moru bio već malo previše. Razmišljam da sljedeće godine zamijenim jedan tjedan mora sa tjednom planina. Imate vi iskustva s time?

4 komentara:

  1. Slike su super, i volim gledati jedrenjake koji uplovljavaju u luku. Nikad nisam ljetovala na taj nacin, ali cim budemo u prilici probat cemo. I ja sam razmisljala zamjeniti ljetovanje s planinama, a na more otici u rujnu. Mislim da je to jako dobra ideja!

    OdgovoriIzbriši
  2. Uvau ljetovanje na jedrenjaku!
    A kako to organizirate? Imate svoj jedrenjak ili uplaite kao neko krstarenje? Baš mi se sviđa ta ideja iako neznam kako bi ja to izdržala s obzirom na moju morsku bolest. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Mi ti to ljetujemo preko agencije KATARINA LINE www.katarina-line.hr. Par puta smo uzeli cijeli brod kad se skupi ekipa (moraš imati min 16 osoba, a brod je za cca 20) i onda u tom slučaju idemo kamo želimo, a ako nas je manje onda idemo po nekoj standardnoj turi koju bukiramo..

    Evo sad već skupljamo ekipu za sljedeću godinu, pa ako ima zainteresiranih :)))).


    Što se tiče morske bolesti, nisam ni ja baš neka od ljuljanja i vožnje, ali brodovi su doista dosta stabilni i jedna draminica prva dva dana rješava sve probleme.. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. vidi se da si gustala! super :)

    OdgovoriIzbriši