19.6.09

Čokoladna utjeha

Jučer mi je bio grozan dan na poslu. Stvarno sam razočarana time kako se ova "kriza" iskorištava da bi se ljudima još više ukinulo i to malo povlastica što imaju. Po mome mišljenju to je sve napuhano i lažno , te samo dobra prilika za dodatno iskorištavanje..

Došla sam doma i iako cijeli dan nisam pojela ništa pošteno organizam je samo vikao ČOKOLADA... (a dobro, malo je i PMS u pitanju pa sam dodatno razdražljiva :) )..

S obzirom da mi mikser ne radi , niti mi se išlo do dućana, u obzir je dolazilo samo nešto što mogu sklepati od onoga što imam doma...

Našla sam:

- 1 slatko vrhnje

- 1 čokoladu za kuhanje

- piškote

I onda sam odlučila rastopiti čokoladu u slatkom vrhnju, na kraju sam dodala malo margarina (onog zvijezdinog za kreme). U zdjelice sam stavila piškote, koje sam zalila za toplim mlijekom i preko toga stavila otopljenu čokoladu...

Bilo je odlično.. I odmah sam bila bolje volje..

Još mi je jedna zdjelica ostala za danas :)

3 komentara:

  1. Vidim da se brzo sprema a i cokoladno jeeee!

    OdgovoriIzbriši
  2. Apsolutno se slažem s tobom da je ova kriza izgovor za još sustavnije kršenje radničkih prava u Lijepoj našoj. Sve što ja vidim je da se banke i slični još više bogate, a nama inflacija jede ove i onako jadne plaće.
    Mislim da bi meni ovako nešto pasalo nakon svakog radnog dana! ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Na Astalu te draga moja ceka nagradica!

    OdgovoriIzbriši