tag:blogger.com,1999:blog-3513600624634122752.post973482791493361127..comments2023-03-24T15:11:01.203+01:00Comments on Shangri La Food: A što jesti na poslu?Shangri La Foodhttp://www.blogger.com/profile/16070918094014900267noreply@blogger.comBlogger17125tag:blogger.com,1999:blog-3513600624634122752.post-61160802734814298512010-02-22T20:01:41.757+01:002010-02-22T20:01:41.757+01:00@ Maja-- baš sam se nasmijala ovom posjetu stranac...@ Maja-- baš sam se nasmijala ovom posjetu stranaca :))).. <br /><br />I meni je blizu tržnica glavna zagrebačka pa i ja skočim po voće i povrće. A dobar burek i pitu nikad ne odbijam :)Shangri La Foodhttps://www.blogger.com/profile/16070918094014900267noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3513600624634122752.post-80869991668425157752010-02-22T00:20:03.478+01:002010-02-22T00:20:03.478+01:00I ovde se nesto zaigravaju sa tim zakonima, ja vis...I ovde se nesto zaigravaju sa tim zakonima, ja vise i ne pratim. Kad pridjem blizu penziji po bilo kom kriterijumu, zaiteresovacu se. Ovako bih se i ja verovatno samo uhvatila za glavu sa svojih 34 godine i 6 godina staza.<br /><br />I mi imamo mikrotalasnu na poslu, a ima i citav sporet, i dva frizidera. Za zene raj, skoro da nema sta se ne moze spremiti za klopu. Kad god imam nesto kuvano da ponesem od kuce, to i radim, i samo podgrejem. Kad nemam onda nesto kupim napolju. Ima svega oko firme, i pekara, i rostilja, i prodavnica. Ali najbolje je sto mi je Kalenic pijaca na 5 minuta, i leti najcesce kad odem na pauzu zaglavim na pijaci, kupim paradajz, krastavac, sir kakav hoces, neku svezu travku, napravim veliku salatu i milina. Da ne ispadne da se hranim uvek tako zdravo, u blizini su mi i sarajevske pite, a i odlican klasican burek. A tu je i radnjica koja prodaje i pece piletinu, kad vidim da vade vruce batacice odmah onu salatu prekrstim u prilog, a batacice prozovem ruckom. <br /><br />Nas ima oko 50 u firmi, i oko 11-12h kad pocnemo da se sudaramo po kuhinji sa kutijicama, serpicama, smotuljcima, kesama, ljustilicama itd, to je prava pijaca ;))) Kad nam dolaze neki stranci obavezno dan ranije dobijemo cirkularni mejl da "obratimo paznju na ponasanje oko kuhinje" :)))<br /><br />Bulgur jos nisam probala, ali ako je psenicno dete, nema razloga da mi se ne svidi.Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3513600624634122752.post-87816274033039553452010-02-18T19:27:45.971+01:002010-02-18T19:27:45.971+01:00Ah, drage moje šta bih ja tek rekla?! Ja bih sada ...Ah, drage moje šta bih ja tek rekla?! Ja bih sada trebala imati 33 godine staža ali, rat i rupa od 6 godina staža me tjeraju raditi što duže. Ne daj mi Bože sada u mirovinu, molim Boga za zdravlje da mogu raditi što duže, jer kada pomislim kolika bi mi mogla biti mirovina (imam primjer djevera inženjera uvijek na dobrim radnim mjestima a sada nema nego oko 1200-1300 kn mirovine zbrojeno s mirovinom iz dvije države BiH i RH)jednostavno je ne želim. <br />Danas sam kupila bulgur i quinou i spremam se na spravljanje ovih divnih Andreinih receptića.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01417487664473810538noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3513600624634122752.post-76134484709167917882010-02-16T19:02:57.343+01:002010-02-16T19:02:57.343+01:00ajme, pa meni je bolje da se niti ne vracam na pos...ajme, pa meni je bolje da se niti ne vracam na posao :))) super ti je gablec, a fotke su ti odlicne, moram rec :)Sweet Cornerhttps://www.blogger.com/profile/01152107585907185966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3513600624634122752.post-3895421751381431732010-02-16T18:52:48.353+01:002010-02-16T18:52:48.353+01:00imam tek nešto malo više od 7 god.radnog i uopće n...imam tek nešto malo više od 7 god.radnog i uopće ne razmišljam o penziji jer puno put si mislim da je neću ni doživjeti prema ovim zakonima...<br />što se tiče gableca, tu imam slična iskustva kao i ti, na početku sam se hranila u pekari, pa onda je osvanuo neki dučančić blizu ureda pa opet neka peciva... sve mi je to dosadilo i počela sam vrlo često nositi od kuće ili ponekad skoknem do Bille znaju imati dobre jeftinije gablece<br />sviđa mi se ova tvoja kombinacija i dobar prijedlog i za moj gablec ;)Ninahttps://www.blogger.com/profile/16822526379479286434noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3513600624634122752.post-17125869376994363082010-02-16T16:37:06.317+01:002010-02-16T16:37:06.317+01:00evo i mene sa mojih 40 godina života i 18-tak godi...evo i mene sa mojih 40 godina života i 18-tak godina staža...., ehehe, gdje je penzija ! Ma na to niti ne mislim...., nego odlična je ova salata, baš mi se sviđa !! <br />Mi imamo naš restoran na poslu i poprilično dobro riješenu prehranu iako se možda malo i prečesto događa ona "zamka" takvih restorana da je hrana preteška i premasna. Ipak, uglavnom se svaki dan može izabrati i nešto laganije, piletina na naglo i salata, ili kuhano povrće i slično tako da ja to uglavnom tako rješavam a kada postane jednolično napravim nešto doma i donesem jer imamo i mikrovalne pa ugrijem i dobro je. Moji kolege su naravno najsretniji kada mene uhvati pa navečer napečem što muffinsa, što nekih drugih peciva, sve im to lijepo sutra dan donesem na posao i čašćenjeeeee.....:))Brankahttp://www.homemadebyb.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3513600624634122752.post-80608453896410099072010-02-16T15:10:34.297+01:002010-02-16T15:10:34.297+01:00Ja imam 32 i 7 i pol godina staža. Ajme majko! Još...Ja imam 32 i 7 i pol godina staža. Ajme majko! Još 35 godina da radim? Nema šanse. Radim u školi pa nemam neko fiksno radno vrijeme, ponesem si jabuku, mandarinu ili malo crne čokolade. Danas sam iznimno pojela krafnu. :) Tvoj ručak je divan!Valihttps://www.blogger.com/profile/07942506357965394937noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3513600624634122752.post-84942831516928322782010-02-16T14:30:45.469+01:002010-02-16T14:30:45.469+01:00Super ti je salata, moram i ja da predjem na nesto...Super ti je salata, moram i ja da predjem na nesto laganije :)Ljiljanahttps://www.blogger.com/profile/02482875670219666097noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3513600624634122752.post-41386200320810304172010-02-16T13:02:38.541+01:002010-02-16T13:02:38.541+01:00ja imam 23, skoro 24, još sam student, ali me ubrz...ja imam 23, skoro 24, još sam student, ali me ubrzo čeka ovaj ozbiljni svijet rada i tome se nimalo ne veselim :( sad radim kao asistent u nastavi, nije u struci, ali je blisko, ali ne ide mi staž... najčešće si na posao ponesem štapiće, one me drže 4 sata... ne bih imala ništa protiv ove fine salatice, štapići nakon nekog vremena dosade :)Josipahttps://www.blogger.com/profile/14328895733945539422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3513600624634122752.post-60165001387656008242010-02-16T12:12:53.447+01:002010-02-16T12:12:53.447+01:00Sve o toj temi rekla sam na postu http://lakakuhar...Sve o toj temi rekla sam na postu http://lakakuharica.blogspot.com/search/label/Ri%C5%BEa. Isto sam predložila laki za pripremu i nošenje gablec/marendu, pa uz ovu tvoju salatu pokrivena su već dva dana u tjednu!Laka kuharicahttps://www.blogger.com/profile/06558323013299150373noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3513600624634122752.post-81681737718185637332010-02-16T10:47:04.163+01:002010-02-16T10:47:04.163+01:00Jooooj sad sam opala u depru! :)
Meni je ove godin...Jooooj sad sam opala u depru! :)<br />Meni je ove godine 22 godine radnog staža, a niti ja ne nazirem mirovinu, a da mi može biti, ovog časa bih otišla i činila idućih dvadeset godina stvari koje mene vesele. Ali tu smo, gdje smo.<br />Ručak ili gablec na poslu je tek priča za sebe. Intenzivno razmišljam, ali još uvijek ne činim ništa ovom pravcu u kojem si ti otišla. Početi raditi nekakve salatice ili sl.<br />Mi nemamo dućan u blizini, a niti službeno određeno trajanje i vrijeme pauze, samo se podrazumijeva, ali ne zna se kad i koliko. ;)<br />a u kuhinji su uglavnom gableci sa klopom k'o za lučke radnike, pa i to što ti kažeš uzima danak :))<br />Odlično si to složila, sviđa mi se!Tadejahttps://www.blogger.com/profile/04530130885781904005noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3513600624634122752.post-61106468350356845652010-02-16T10:46:13.997+01:002010-02-16T10:46:13.997+01:00kupila sam olympus e-420.. još se upoznajemo.. i t...kupila sam olympus e-420.. još se upoznajemo.. i toliko toga moram naučiti.. puno je drugačije od idiotića koje sam do sada koristila :)Shangri La Foodhttps://www.blogger.com/profile/16070918094014900267noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3513600624634122752.post-67526252545196368652010-02-16T10:41:25.449+01:002010-02-16T10:41:25.449+01:00Ah ni ja jos ne razmisljam o penziji.Znas fotke su...Ah ni ja jos ne razmisljam o penziji.Znas fotke su ti sjajne otkri nam koji si fotić kupula..Ja i Andreica bas navaljujemo...:)Вераhttps://www.blogger.com/profile/10316926816827730674noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3513600624634122752.post-27243627511326801292010-02-16T10:18:14.364+01:002010-02-16T10:18:14.364+01:00Monika! :D :D
Joj koja katastrofa je s tim zakono...Monika! :D :D<br /><br />Joj koja katastrofa je s tim zakonom. Majko moja, što ću ja tek. <br />Imam 29 godina i tek tri i pol godine staža! U mojoj struci je teško naći posao tako da sam ja još i svjetliji primjer. <br />Izgleda da će nas sve direkt iz ureda preselit na Mirogoj, doslovno. :(<br /><br />Što se jela na poslu tiče i to je posebna priča, mi imamo po svakom katu mini kuhinju s frižiderom, štednjakom itd... Moj odjel, nažalost, kuhinju dijeli s jednom gospođom koja imam malo problema s higijenom pa nam se uglavnom gadi koristiti kuhinju. Uglavnom na poslu ništa ne jedem, a i to je jako loše...<br /><br />Drago mi je da ti se bulgur sviđa, meni je on od svih žitarica najdraži. <br />Odlična ti je ova kombinacija i sigurno ću je isprobati.<br /><br />P.S.<br />Koji si fotić nabavila, vidjela sam kod Tadeje da imaš novi?Andreahttps://www.blogger.com/profile/00054051517093777915noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3513600624634122752.post-24044107636521278112010-02-16T08:52:38.257+01:002010-02-16T08:52:38.257+01:00uf, ne želim ni razmišljati o penziji. ja imam tek...uf, ne želim ni razmišljati o penziji. ja imam tek 6 godina staža :( što se tiče gableca, moje radno vrijeme je raštrkano tokom dana i uglavnom sam na terenu tako da se snalazim toplim sendvičma i to najčešće vegetarijanskim varijantama (puno povrća, malo tartara, bio pecivo i kriška sira) i to mi odgovara. ali svejedno, da imam mogućnost i ja bih si ovako fine gablece radila :) i ja sam zbog Andree probala bulgur i odmah se zaljubila! (ne u Andreu nego u bulgur) :DMonikahttps://www.blogger.com/profile/01302821028867907345noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3513600624634122752.post-62317151477025984672010-02-15T23:47:24.970+01:002010-02-15T23:47:24.970+01:00Andrea, to je stvarno dobro što imate mikrovalnu n...Andrea, to je stvarno dobro što imate mikrovalnu na poslu pa možeš da poneseš nešto u zdjelici za gablec i da ga samo podgriješ. Ja sam htjela predložiti kolegicama da kupimo neku manju mikrovalnu, ali ne vjerujem da bi nam dopustili čak i kada bismo je mogli smjestiti u našoj maloj kancelariji. <br />Ručak ti je zdrav odabir i ja bi nešto takvo rado pojela.<br />Što se tiče zakona koji određuje ženama da rade do 67 godina, to je krajnje nemoralno i neljudski.cosmo2503https://www.blogger.com/profile/10933563800612747868noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3513600624634122752.post-71153266468557741072010-02-15T23:24:48.287+01:002010-02-15T23:24:48.287+01:00Ovo mi zvuči skroz super, bulgur, pršut i kuruza.....Ovo mi zvuči skroz super, bulgur, pršut i kuruza..mora biti fino.Što se tiče klope na poslu, mi imamo bolničku kantinu u kojoj je kompletan ručak, juha , glavno jelo i kolač nekih 15-tak kuna..sve toplo i netom skuhano, inače i same dijelimo pacijentima tako da puno puta zna ostati svega toga..nije mi problem klopa na poslu...Nadahttps://www.blogger.com/profile/00810751807543530793noreply@blogger.com