tag:blogger.com,1999:blog-3513600624634122752.post3301665428619851472..comments2023-03-24T15:11:01.203+01:00Comments on Shangri La Food: Domaći integralni kruhShangri La Foodhttp://www.blogger.com/profile/16070918094014900267noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-3513600624634122752.post-61694314254530835242012-01-05T17:22:06.663+01:002012-01-05T17:22:06.663+01:00germa=kvasacgerma=kvasacAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3513600624634122752.post-76627341758253624382011-12-15T21:01:57.297+01:002011-12-15T21:01:57.297+01:00ja bih vas zamolila da mi kazete sta je to GERMA?ja bih vas zamolila da mi kazete sta je to GERMA?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3513600624634122752.post-86936358533916933712009-11-01T20:59:59.882+01:002009-11-01T20:59:59.882+01:00Volim domaće kruhove a pogotovo integralne. Najlje...Volim domaće kruhove a pogotovo integralne. Najljepše je to šta mogu stajati par dana a da ne izgube okus i svježinu. Tvoj kruh izgleda fino.jubistachahttps://www.blogger.com/profile/15728605614383509228noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3513600624634122752.post-8573251427047443382009-11-01T18:19:11.443+01:002009-11-01T18:19:11.443+01:00@ Nina- thank you!
@ Nada- ma da sve je puno adit...@ Nina- thank you!<br /><br />@ Nada- ma da sve je puno aditiva. Pojma nemamo što jedemo. I ja sam dobila tu listu.. Trudim se jesti koliko toliko normalno i zdravo. Kad stignem :)<br /><br />@ Merlose- u Njemačkoj sam jela finih kruhova.. Super je kad voliš bijeli, onda nisi u problemima :)<br /><br />@ Jasenka- da , bijeli je drugi dan za niš. Samo za pohanje :)<br /><br />@ Andrea- hvala. Vidiš to nisam znala. Mislim da ću od sad kupovati samo mavrovića.<br /><br />@ Vera- hvala<br /><br />@ Josipa- baš sam se nasmija. Živa istina. Ajd još te račune bi nekako i prožvakala, ali vremena ni za lijek :)Shangri La Foodhttps://www.blogger.com/profile/16070918094014900267noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3513600624634122752.post-73212945961907594382009-11-01T17:31:38.790+01:002009-11-01T17:31:38.790+01:00nema ništa bolje od domaćeg kruha... da imam vreme...nema ništa bolje od domaćeg kruha... da imam vremena i da si mogu priuštiti ogromne račune za struju, pravila bih ga svaki dan... tvoj mi izgleda ljepše od bilokojeg iz pekare :)Josipahttps://www.blogger.com/profile/14328895733945539422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3513600624634122752.post-77484326590641357472009-11-01T11:44:10.165+01:002009-11-01T11:44:10.165+01:00Super izgleda!Super izgleda!Вераhttps://www.blogger.com/profile/10316926816827730674noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3513600624634122752.post-50852102783659143942009-11-01T10:47:10.833+01:002009-11-01T10:47:10.833+01:00Kad vidiš kruh koji je duboke tamne smeđe boje, a ...Kad vidiš kruh koji je duboke tamne smeđe boje, a tekstura mu je lagana i prozračana možeš biti 100% sigurna da se radi o farbanaom kruhu. Naime kruh koji je pun cijelovitih žitarica je vlažan, težak i pomalo kiselkastog okusa. :)<br />Naravno najbolje ga je raditi doma, onda si siguran što jedeš. Nažalosto nemam vremena svaki dan peći kruh ali i mi ga vrlo malo jedemo pa se držimo bijelog ili Mavrovićevog.:)Andreahttps://www.blogger.com/profile/00054051517093777915noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3513600624634122752.post-23053384287952944242009-11-01T09:59:19.492+01:002009-11-01T09:59:19.492+01:00tvoj izgleda odlicno, a i svidja mi se sto moze ta...tvoj izgleda odlicno, a i svidja mi se sto moze tako dugo stajati, inace kad pecem kruh drugi dan nije vise za nista:))Sweet Cornerhttps://www.blogger.com/profile/01152107585907185966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3513600624634122752.post-68469743756855703822009-11-01T06:42:37.474+01:002009-11-01T06:42:37.474+01:00Njemacka je zemlja kruhova i peciva, ali sam se ra...Njemacka je zemlja kruhova i peciva, ali sam se razovarala kada sam cula da poznate crne kruhove (ali bas jako tamne/tamno smedje) zapravo boje, a ne da je to posljedica silnih neljustenih zitarica u brasnu:( Od tada jedem samo bijele koje i onako vise volim!Iiiiihttps://www.blogger.com/profile/00311351820236111166noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3513600624634122752.post-11491276152375147202009-10-31T22:42:09.292+01:002009-10-31T22:42:09.292+01:00Super si ga napravila , i ja više volim tamne , in...Super si ga napravila , i ja više volim tamne , integralne,pa tzv.bučin sa onim bučinim sjemenkama..prefin bude..Nisam nikad čitala deklaracije na kruhu,iako na svemu ostalom obavezno rok trajanja itd..Ali pitam se u čemu nema aditiva,ima u svemu...sva ona mala E10,E20 ili 36 ...sve su to aditivi koji nikako nisu zdravi ali su prošli provjeru i prodaju se.Nedavno mi je susjeda baš jer imam male klince donijela jedan papir na kojem je točno pisalo koji od tih E su kancerogeni (posebno)..tipa gumeni bomboni , pa oni rakovi štapići , pa neki umaci...itd..dalo bi se o tome puno pričati...Nadahttps://www.blogger.com/profile/00810751807543530793noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3513600624634122752.post-10053595635161078162009-10-31T21:38:31.072+01:002009-10-31T21:38:31.072+01:00Beautiful, I love home made bread!
Happy Halloween...Beautiful, I love home made bread!<br />Happy Halloween! :)))Ninahttps://www.blogger.com/profile/14293823128398329148noreply@blogger.com